Tgrt Haber

Edin Dzeko: Şampiyonluk için geldim

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
22 Temmuz 2023 17:34 - Güncelleme : 22 Temmuz 2023 17:39
Edin Dzeko: Şampiyonluk için geldim

Fenerbahçe'nin yeni transferi Edin Dzeko, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Dzeko, "Fenerbahçe her zaman şampiyonluk için oynar. Ben de bunun için buradayım." dedi.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamada bulunan Dzeko​, kulüp adına ilk izlenimlerinin pozitif olduğunu belirterek, "En önemlisi de en iyisini ortaya koymak adına birlikte sıkı şekilde çalışıyor olmamız. Bunu başarmak istiyoruz. Kısa süre içinde sezon başlamış olacak. Takım bana göre hemen hemen hazır. Yeni gelen oyuncular var. Henüz yüzde 100 hazır değiller ama bir hafta içerisinde tam olarak hazır hale geleceğiz." ifadelerini kullandı.

Dzeko, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“BENİM İÇİN BURADA OLMAK BÜYÜK BİR REKABET”

Türkiye​ ile Bosna Hersek​ arasında pozitif bağlar olduğuna dikkat çeken Dzeko, Bosna Hersek halkının Türkleri çok sevdiğini vurguladı. Transfer süreci hakkındaki soruyu yanıtlayan Dzeko, Fenerbahçe ile ilk görüşmesinin 2 sene önce olduğunu belirterek, şöyle devam etti: “Fenerbahçe gibi büyük bir camianın ligde uzun süre şampiyon olamamış olması güzel değil. Fenerbahçe her zaman şampiyonluk için oynar. Ben de bunun için buradayım. Benim için burada olmak büyük bir rekabet. Fenerbahçe çok büyük bir camia ve şampiyonluğu hak ediyor.”

Şampiyonluk yolunda mantalitenin önemini de vurgulayan Dzeko, her maçın önemine dikkat çekti.

 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...