Tgrt Haber

Emenike, Nijerya Milli Takımı'na çağrılmadı

17 Mart 2015 16:51
Emenike, Nijerya Milli Takımı'na çağrılmadı

Fenerbahçeli Emmanuel Emenike, Nijerya Milli Takımı kadrosuna çağırılmadı. Daveti yapmayan isimse tanıdık bir isim, eski Beşiktaşlı Daniel Amokachi...

Nijerya'nın 26 ile 29 Mart'ta Güney Afrika ve Bolivya ile yapacağı hazırlık maçlarının kadrosu açıklandı. Fenerbahçeli futbolcu Emenike kadroda kendisine yer bulamazken, Çaykur Rizespor forması giyen Oboabona açıklanan kadroda yer aldı.
Emenike'nin milli takıma çağırılmama nedenlerinin başında düşük form durumu gösteriliyor. 
Milli takım formasıyla 1 yılı aşkın süredir gol atamayan Emenike, bu süreçte Fenerbahçe ile de geçen sezonki istatistiklerinin altında kaldı.  Fenerbahçe formasıyla da ligde 4 gol atabilen Nijeryalı oyuncunun milli takımdaki hocası Keshi ile aralarında problem olduğu konuşuluyordu.
Son teknik direktör Stephen Keshi'yle sorun yaşayan Nijerya'da takımı bir süreliğine yardımcı antrenör Daniel Amokachi yönetiyor. 
Son teknik direktör Stephen Keshi'yle sorun yaşayan Nijerya'da takımı bir süreliğine yardımcı antrenör Daniel Amokachi yönetiyor. Yabancı bir teknik adam istemeyen Nijerya'da, görevin tamamen Amokachi'ye verilmesi konusunda destek yağıyor. Son olarak ülkenin efsane oyuncularından Taribo West de eski takım arkadaşına destek verdiğini açıklamıştı.
Amokachi 1996-1999 yılları arasında Beşiktaş forması giymişti.
Nijerya'nın kadrosu şu isimlerden oluşuyor;
Kaleci: Vincent Enyeama, Theophilus Afelokhai, Chidiebere Eze
Defans: Chima Akas, Godfrey Oboabona, Azubuike Egwuekwe, Nelson Ogbonnaya, Kenneth Omeruo, Akeem Latifu, Leon Balogun
Orta saha: Ogenyi Onazi, Steven Ukoh, Omatsone Aluko, Hope Akpan, John Ogu, Babatunde Michael, Joseph Nathaniel, Kingsley Sokari
Forvet: Ahmed Musa, Aaron Samuel, Brown Ideye, Odion Ighalo, Anthony Ujah, Moses Simon, Ubong Moses, Stanley Dimgba, Mfon Udoh, Standby – Victor Moses

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cemal Süreyya 2 Aralık 2022 17:24

Şımarık Cem'e haddini bildirmiş tebrik ediyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...