Tgrt Haber

Emirhan Topçu resmen Beşiktaş'ta! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
02 Ağustos 2024 22:27 - Güncelleme : 02 Ağustos 2024 22:42

Savunmaya takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst'un isteği doğrultusunda Rizespor forması giyen Emirhan Topçu'yu kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı kulüpten resmi açıklama geldi. Geçtiğimiz günlerde Rize'yi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Emirhan Topçu'nun annesiyle transferi konuştuğu görüntüler gündem olmuştu.

Siyah-beyazlılar, bir süredir gündemde olan Emirhan Topçu​ transferinde mutlu sona ulaştı. Beşiktaş​, Rizespor​'un transfer için izin verdiği ve İstanbul'a gelen 23 yaşındaki futbolcuyu resmen açıkladı. 

"BEŞİKTAŞ AİLESİNE HOŞ GELDİN"

Siyah-beyazlı Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2024-25 sezonu transfer çalışmaları kapsamında 23 yaşındaki savunma oyuncusu Emirhan Topçu’yla sözleşme imzaladı.

Emirhan Topçu resmen Beşiktaş'ta!  - 1. Resim

İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel​ ile Sayman Üye, Finansman ve Anonim Şirketten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kaan Şakul, Tüpraş Stadyumu’nda kendisini asil renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzalayan Emirhan Topçu’ya şanlı formamızla üstün başarılar diledi.

Kulübümüze uzun yıllar boyunca önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Emirhan Topçu’ya Beşiktaş ailesine hoş geldin diyoruz." denildi.

Siyah-beyazlılar 23 yaşındaki stoper oyuncusuyla 4 yıllık anlaşma sağladı.

Emirhan Topçu resmen Beşiktaş'ta!  - 2. Resim

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ANNESİNE SORMUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dizi ziyaretler kapsamında gittiği Rize'de Emirhan Topçu'nun annesine "Sen, Emirhan Topçu'yu şimdi nereye gönderiyorsun? Bir yere gidiyor diye duydum. Söyle bakalım nereye" diye sormuştu. 

RİZESPOR KARNESİ

Rizespor forması giyen Emirhan Topçu, 89 kez giydiği forma altında 2 gol sevinci yaşadı.

Emirhan Topçu resmen Beşiktaş'ta!  - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...