Tgrt Haber

Emre Belözoğlu, hakem yumruklama olayını 3 Temmuz'a benzetti: Benim için şereftir!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
19 Ocak 2024 12:30 - Güncelleme : 19 Ocak 2024 12:32

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, kulüp başkanı Faruk Koca'nın hakem yumruklama olayı sonrası yaşananları 3 Temmuz dönemine benzetti. Koca'ya destek vererek, "Bütün ülke tersini düşünse de benim için çok değerlidir" dedi.

Ankaragücü​ Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, başkent ekibindeki kariyeri ve bu süreçte yaşadığı olaylara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'na konuşan Belözoğlu, Çaykur Rizespor​ ile oynadıkları maçta hakem Halil Umut Meler​'i yumruklayan Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca​'ya destek verdi.

ANNESİNİN NASİHATINI DİNLEMİŞ

Olaylı maçın ardından Ankaragücü'nü bırakmayı düşünmediğini ifade eden Belözoğlu, "Pek çok kez karar alırken kendimi düşünerek almadım. 3 Temmuz'da Fenerbahçe'yle o süreci yaşamak nasıl bir şerefse Ankaragücü'nde de olmak aynı şereftir. Bu süreçte bunu hissettim.

Tabii başkanımızın yaşadığı süreç kimsenin ön görebileceği bir şey değildi. Ben bu süreçlere alışkınım. İnsanların benden beklediğini yapmak zorunda değilim, sadece Allah'a hesap veririm. Ailemle konuşmak yeterliydi. Annemi aradığımda bana, 'Faruk Başkanı yalnız bırakmayacaksın. dedi. Bu söylediği, bütün ülke tersini de düşünse benim için çok daha değerlidir. Ben doğru olduğuna inandığım şeyi yaptım ve çok mutluyum."

"BENİMLE YARIŞAMAZ"

Ziraat Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor'u eledikleri maçtan sonra Karadeniz kulübünün sosyal medyasından kendisini hedef alan açıklamalar yaptığını dile getiren Belözoğlu, bu durumun çok yakışıksız olduğunu dile getirdi.

Kendisinin de bir ailesi olduğunu vurgulayan Belözoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Rizespor bir açıklama yaptı. Yaşamış olduğum dolandırıcılık olayına da dem vurmuşlar. Yakışıksız oldu. Bizim kimsenin parasına da sadakasına da ihtiyacımız yok. Bu paylaşımı yapan kişinin hayatında ne kadar başarısı var? Bunu şahsileştiren kişi hayatında benle yarışamaz. Çok talihsiz, yersiz, yakışıksız bir açıklama oldu. Günün sonunda herkes kendi karakterinin gereğini sergiler" dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...