Tgrt Haber

Halil Umut Meler'den Emre Belözoğlu için çarpıcı sözler! "Provoke etti!"

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
20 Aralık 2023 10:00 - Güncelleme : 20 Aralık 2023 11:22
Halil Umut Meler'den Emre Belözoğlu için çarpıcı sözler! "Provoke etti!"

Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor'un karşılaştığı maçın bitiş düdüğüyle başkan Faruk Koca'nın saldırısına maruz kalan hakem Halil Umut Meler çarpıcı açıklamalar yaptı. Meler, yaşanan olayların Emre Belözoğlu’nun provokasyonu ile başladığını söyledi.

Bilmedikleriniz’den Pınar Ergüner ve Yasemin Bozkurt'a konuşan Halil Umut Meler​, gündem olacak açıklamalar yaptı. Meler, saldırıyı planlayan ve provoke eden kişinin Ankaragücü​ Teknik Direktörü Emre Belözoğlu olduğunu söyledi.

Bilmedikleriniz programında saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler’in sözleri masaya yatırıldı.

HALİL UMUT MELER: "PROVOKE EDEN EMRE BELÖZOĞLU"

Meler, "Maçtan sonra düdüğü çaldıktan sonra oyuncular teşekküre ve tebrik etmeye geldi. Ki bu da görünüyor zaten ekranlarda. O arada Emre Belözoğlu’nun elini, kollarını gördüm. O arada rakip teknik direktör İlhan Palut​ onu tuttu. Tam biz ne oluyor, ne bitiyor, neler deniyor diye oraya odaklandığımızda eylemi yapan şahıs sol tarafımdan yumruğu vurdu. Ondan sonrasını hatırlıyor muyum, hatırlamıyorum. Çünkü yerde darbe yiyordum. Zaten polis de temsilciler de bunu beklemiyordu. Beklenmeyen bir durum, çünkü oluşabilecek hiçbir hadise yoktu. Sadece bu durumu provoke eden teknik direktördü. Başka hiç kimse değildi." dedi.

"ÖZÜR DİLEMEDİ"

Halil Umut Meler, sözlerine "Darbe yediğinde ben ona gülmüşüm. ‘Güldüğümü ispatlasın, tamam’ dedim ben. Benim için problem değil. Ben bunu hiçbir zaman şahsileştirmedim. Onun görüşüydü. Ama şu güne geldiğimizde beni üzen konu şu; bana o eylemi yapan kişi, yumruk atan kişi benden ve ailemden yazılı olarak özür dilemesine rağmen kendisi özür dilemedi. Emre Belözoğlu özür dilemedi. Varsa ispatlayın, yaptı deyin, ‘mesaj attım’ desin... Ama şu ana kadar, farkındaysanız 2 gün öncesinde verdiği röportajda da herhangi bir şey yok. Üzgün olduğunu söylüyor ama neye üzgün? Şiddeti yapanın şu durumda olduğuna mı üzgün? Yoksa bu duruma kendisi getirdiği için mi üzgün? Yoksa ben darbe yediğim için mi üzgün?” diyerek devam etti. 

"İLHAN PALUT TUTMASAYDI NE OLACAKTI"

Anlatabildim mi demek istediğimi? Bakın bu eylemi yapan kişi, yumruğu atan kişi benden ve ailemden özür dilemesine rağmen kendisi özür dilemedi. Buradan yola çıkarak söyleyeyim; siz ne düşünürsünüz? Soruyorum şimdi aleni bir şekilde; rakip teknik direktör İlhan Palut onu tutmasaydı ne olacaktı?

Sözleri duyabildiniz mi? Sorusuna cevap veren Meler, “Hiç duyamadım. Ellerini, kollarını görüyorsunuz ama sözleri ne olduğunu duymuyorsunuz. Temsilcilerden de bir şey gelmedi. Burada hastanede, okulda, trafikte, sosyal bir ortamda biz şiddete tepki göstermeye çalışırken kendisinin özür dilemeyişi hâlâ kafamda soru işareti.” dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...