Tgrt Haber

Emre Belözoğlu'ndan kırmızı kart açıklaması

30 Kasım 2014 21:52
Emre Belözoğlu'ndan kırmızı kart açıklaması

Fenerbahçe-Eskişehirspor maçında hakeme hakaretleri sonrası kırmızı kartla oyun dışı kalan Emre Belözoğlu, kart gördüğü olayla ilgili açıklama yaptı.

Eskişehirspor maçının 85. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Emre Belözoğlu'ndan kart açıklaması geldi. Maçın ardından basın mensuplarının olduğu bölgeye gelen ve forma imzalarken kendi kendine konuştuğu görülen kaptan, derdini anlatmak istercesine ve basın mensuplarının duymasını da isteyerek; "Ben 'Allah sizi bildiği gibi yapsın' dedim. Hakemse bu lafı 'Allah belanızı versin' diye anladı ve öyle yorumladı" ifadelerini kullandı. Kaptan Emre mikrofonlara konuşmazken, forma imzalarken sarfettiği bu sözler dikkat çekti.
EMRE BELÖZOĞLU KIZARDI!
Maçın 85. dakikasında bir pozisyon sonrası hakeme ve yan hakeme itirazlarda bulunan Emre, önce hakem Tolga Özkalfa tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Ancak hemen ardından yan hakem tarafından çağrılan Tolga Özkalfa bu konuşmadan sonra, Emre'nin yanına 2. kez giderek direk kırmızı kartla Emre'yi oyun dışı bıraktı.Kaynak:İha

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...