Tgrt Haber

Enes Ünal İspanya'da gol krallığına koşuyor

13 Şubat 2022 16:26
Enes Ünal, Getafe tarihinde üst üste 3 maçta gol atan ilk yabancı futbolcu oldu.

İspanya’daki performansıyla göz dolduran Milli futbolcu Enes Ünal gol krallığına doğru ilerliyor. Atletico Madrid maçında Getafe'nin 2 golünü kaydeden Ünal tüm dikkatleri üzerine çekti.

Enes Ünal, Getafe tarihinde üst üste 3 maçta gol atan ilk yabancı futbolcu oldu.

İspanya La Liga'nın 24. haftasında Atletico Madrid, Milli futbolcularımız Enes Ünal ve Okay Yokuşlu'nun formasını giydiği Getafe ile karşılaştı. Karşılaşmadan 4-3'lük skorla Atletico Madrid galip çıktı.

Gözler Getafe'nin 2 golünü atan Milli futbolcu Enes Ünal’a çevrildi.

BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Milli futbolcu bir ilki de gerçekleştirmiş oldu. Enes Ünal, Getafe tarihinde üst üste 3 maçta gol atan ilk yabancı futbolcu olarak kayıtlara geçti.

Enes Ünal İspanya'da gol krallığına koşuyor

11 GOLE ULAŞTI

Son 7 maçta 7. golünü atan Ünal, 23 karşılaşmada 11 gole ulaştı. Gol krallığı listesinde ilk 5'e giren Ünal, 17 gollü Benzema ile makası 6 gole indirdi. Listede ikinci sırada yer alan Juanmi'nin ise 13 golü var. Yükselişi durdurulamayan Enes Ünal, bu formuyla Benzema'yı yarışta çok zorlayacak gibi gözüküyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...