Tgrt Haber

Erdoğan'dan Süper Lig kararı

11 Nisan 2015 00:17
Erdoğan'dan Süper Lig kararı

Spor Toto Süper Lig'in bir hafta ertelenmesinin ardından flaş bir gelişme daha yaşandı, futbolun zirvesi İstanbul'da toplanma kararı aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Nisan Pazar günü İstanbul'da, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Spor Toto Süper Lig takımlarının kaptanlarından oluşan heyeti kabul edecek.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre kabul, İstanbul Yıldız Sarayı'ndaki Büyük Mabeyn Köşkü'nde gerçekleşecek. Kabulde TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de yer alması bekleniyor. Buluşma, geçen hafta sonu Rize-Trabzon yolunda Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırı sonrasında, şiddetle mücadele konusunda futbol camiasındaki dayanışmaya destek anlamı taşıyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...