Tgrt Haber

Ersin Destanoğlu, Beşiktaşlı depremzede çocuğa moral oldu

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
13 Şubat 2023 20:56 - Güncelleme : 13 Şubat 2023 21:10

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremin ardından sporcular da büyük yıkımdan etkilenenler arasında oldu. Milli kaleci Ersin Destanoğlu, depremden etkilenen Beşiktaşlı 16 yaşındaki Adil Güroğlu'nu telefonla arayıp moral oldu. İkilinin görüşmesi yüzleri gülümsetti.

Beşiktaş’ın kalecisi Ersin Destanoğlu​ İzmir'in Çeşme​ ilçesinde bir otele ailesiyle birlikte yerleştirilen 16 yaşındaki Adil Güroğlu ile görüntülü görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.  

GÖRÜŞME TALEBİNİ İLETTİ 

Çeşme Belediye Spor Kulübünde antrenör olarak görev yapan Doğukan Aktaş, Beşiktaş​ kalecisi Ersin Destanoğlu ile yaptığı görüşmede depremzedeleri ilçede ağırladıklarını söyledi. Bunun üzerine Destanoğlu, Aktaş'a gençlerle görüşmek istediğini iletti. 

İMZALI FORMA SÖZÜ 

Aktaş, daha önceden yaptığı görüşmede ailesiyle birlikte Çeşme'de bir otele yerleştirilen ve Beşiktaş taraftarı olan Adil Güroğlu ile Destanoğlu'nu görüntülü görüştürdü. Güroğlu'na geçmiş olsun dileklerini ileten Ersin, imzalı formasını göndereceği sözünü verdi. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...