Tgrt Haber

Ersun Yanal'dan Eto'o açıklaması

27 Aralık 2016 00:25
Ersun Yanal'dan Eto'o açıklaması

Trabzonspor'un teknik patronu Ersun Yanal, Fenerbahçe maçı ve transferler ile ilgili konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe'ye 3-0 kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluş mikrofonuna ve basına karşı açıklamalar yaptı.

Ersun Yanal'ın açıklamaları...

"Kırılma anı, o dakikaya kadar hem oyunu kontrol etmek hem de oynamak adına bariz bir üstünlüğümüz vardı. 90 dakika 11 kişi oynayıp forse etmek, Fenerbahçe'ye karşı önemliydi bizim için. Bence kırılma anı, penaltı, 10 kişi kalmak, geriye düşmek evet ama 2-0'dan sonraki dengeleri içeride toplamak oldukça zor.

Hücum enstrümanı olarak farklı bir takımız, hızlı hücum yapmak için etkili olacak oyunculardan birini kaybettik, diğer oyuncumuzun performansı düştü. Önde iyi hücum yapacak oyuncumuz kalmadı. 10 kişi rakibe karşı skoru verdik."

"SAĞDUYU GALİP GELDİ!"

"Bir önemli konu, shada maç bitiminden sonra Fenerbahçe ile yaşananların yaşanmaması. Sağduyunun galip gelmesi. Taraftarın skorla ve oyunla ilgili yorumu vardı, bu da normal ölçülerdeydi. Bundan sonra oynayacağımız ikinci dönem başlayacak."

SAMUEL ETO'O BİTTİ Mİ?

"Samuel Eto'o'nun bittiğini söyleyemem. Hiçbir oyuncuyu transfer ettik diyemem şu an."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...