Tgrt Haber

Euroleague İsrail takımlarının maçları hakkındaki kararını verdi

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Ekim 2023 16:37 - Güncelleme : 08 Ekim 2023 16:43
Euroleague İsrail takımlarının maçları hakkındaki kararını verdi

Euroleague yönetimi, İsrail takımlarının maçlarını erteledi. Olimpia Milano - Maccabi Tel Aviv ve Hapoel Tel Aviv - BC Wolves Vilnius karşılaşmaları ileri bir tarihte oynanacak.

Euroleague​ yönetimi, Euroleague'deki Olimpia Milano - Maccabi Tel Aviv​ ve Eurocup'taki Hapoel Tel Aviv - BC Wolves Vilnius maçlarının ertelendiğini açıkladı. Hamas​ ile İsrail arasında devam eden çatışmalar ve kriz durumu, spor müsabakalarını da etkiledi. Euroleague yönetimi, bu hafta İsrail takımlarının oynanacağı karşılaşmaların ertelendiğini duyurdu.

MAÇLAR ERTELENDİ

 Euroleague'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 12 Ekim'de İtalya'da oynanması planlanan Olimpia Milano - Maccabi Tel Aviv karşılaşmasıyla, Eurocup’ta 11 Ekim günü İsrail’de oynanması planlanan Hapoel Tel Aviv - BC Wolves Vilnius mücadelesinin ertelendiği ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...