Tgrt Haber

Exxen ex oldu! Spor severler sosyal medyada isyan etti: Yine çöktü  

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
12 Aralık 2023 23:30 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 23:41
Exxen ex oldu! Spor severler sosyal medyada isyan etti: Yine çöktü  

Son dakika haberi: UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 6. ve son hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Danimarka ekibi Kopenhag ile gruptan çıkmak için kozlarını paylaşırken yayıncı Exxen ise seyircileri yine yarı yolda bıraktı. İş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu platforma sosyal medyada tepkiler yükseldi. 

Galatasaray​, UEFA Şampiyonlar LigiA Grubu​ 6. ve son hafta maçında deplasmanda Danimarka'nın Kopenhag​ ekibiyle karşı karşıya geliyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda çıktığı 5 maçta bir galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Galatasaray'ın 5 puanı bulunuyor. Sarı-kırmızılı takım, aynı puana sahip Kopenhag'ın ardından averajla üçüncü sırada yer alırken karşılaşma ise an itibariyel Exxen​ plartformundan yayınlanıyor. 

YİNE ÇÖKTÜ! 

Galatasaray - Kopenhag maçı başlar başlamaz, bazı kullanıcılar maçın yayınlandığı Exxen platformuna erişim problemleri yaşadı. Kullanıcılardan bazıları içeriği parayla satın almalarına rağmen "Bu içeriği izlemek için gerekli pakete sahip değilsiniz" uyarısıyla karşılaştı. 

Hata bildirimini alan kullanıcılar sosyal medyadan isyan etti. Kullanıcıların bir bölümü ise yayını düşük kalitede izlediklerini söyledi. Yer yer canlı yayında donmaların da yaşandığı belirtiliyor. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...