Tgrt Haber

Eyüpspor'un gözdesi Modric'in yeni adresi belli oldu

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
22 Mart 2023 12:04 - Güncelleme : 22 Mart 2023 12:12
Dünyaca ünlü orta saha Eyüpspor'un listesindeydi...

TFF 1. Lig takımlarından Eyüpspor'un kadrosunda görmek istediği Real Madrid'de forma giyen dünyaca ünlü yıldız Luka Modric'in yeni takımı belli oluyor. İddialara göre Modric, Cristiano Ronaldo ile Al Nassr forması altında tekrar buluşacak.

Dünyaca ünlü orta saha Eyüpspor'un listesindeydi...

TFF 1. Lig takımlarından Eyüpspor​'un listesine aldığı dünyaca ünlü orta saha 37 yaşındaki  Luka Modric’in yeni adresi belli oldu. 

RONALDO İLE BULUŞUYORLAR

İspanya La Liga devi Real Madrid​'de forma giyen Modric, Cristiano Ronaldo​ ile Al Nassr​ forması altında tekrar birlikte olacaklar. Suudi ekibi, Real Madridli yıldız orta saha ile şimdiden anlaştı ve transfer de yakında açıklanacak.

EYÜPSPOR DERKEN…

Önümüzdeki yaz sözleşmesi sona eren Luka, yüksek bir maaş vaadi karşılığında Al Nassr ile ön protokol imzaladı. Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'nın da transfer etmeyi çok istediği yıldız futbolcu, kariyerinin son dönemini Avrupa'da geçirmeyecek. Real Madrid tarafından hala bir teklif almayan Luka, Suudi ekibi ile ilk görüşmeleri gerçekleştirdi. 

DÜZENLİ OYNUYOR

Bu sezon, elit seviyede hala düzenli oynayabilen 37 yaşındaki yetenekli Hırvat, Real Madrid forması ile 37 maça çıktı ve 6 gol ile 5 asistlik katkı sağladı.

HOCASI DA SÖYLEMİŞTİ

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Luka Modric​ ve Toni Kroos ikilisinin, artık zamana yenik düştüklerini ve genç yıldız adaylarının forma vaktinin geldiğini belirtmişti. Luka ile Toni'yi rotasyon sürecine çekmeyi planlayan deneyimli hoca, Hırvat oyuncunun ayrılmasına da ayrıca sıcak bakıyordu.

YÜKSEK MAAŞ

Luka Modric, yaptığı anlaşma ile kendi ülke tarihine geçecek ve en çok kazanan Hırvat futbolcu olacak.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...