Tgrt Haber

Fatih Terim kararını verdi! Mostafa Mohamed mi Radamel Falcao mu?

30 Mart 2021 13:09
Fatih Terim kararını verdi! Mostafa Mohamed mi Radamel Falcao mu?

Süper Lig'de bu hafta Hatayspor deplasmanına konuk olacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, birkaç haftadır oynattığı çift forvet sisteminden vazgeçip tek forvetli eski sistemine geri dönecek. Tecrübeli teknik adamın ileri uçta Mostafa Mohamed'i değil Radamel Falcao'ya forma vereceği ortaya çıktı.

Bu hafta Hatayspor deplasmanında tek forvetli sisteme dönecek olan teknik direktör Fatih Terim, ileri uçta görev vereceği ismi belirledi.

Kayseri ve Çaykur Rize maçlarına çift forvetle çıkan Galatasaray zorlu Hatay deplasmanında eski sistemine dönecek. 4-3-3 dizilişi ile sahaya yayılacak sarı-kırmızılı takımda Onyekuru ve Feghouli kanatlara geçecek, Radamel Falcao-Mostafa Mohamed ikilisinden biri tek forvet olarak görev yapacak.

MOHAMED YEDEĞE, FALCAO 11'E

Teknik direktör Fatih Terim'in Hatayspor maçında Falcao'yu ilk 11'de düşündüğü, Mohamed'i yedek soyunduracağı öğrenildi. Mısır Milli Takımı'ndan yarın dönecek Mohamed'in yorgunluğu dikkate alınacak ve milli arada Florya'da idman kaçırmayan Falcao'ya forma verilecek. Hiçbir sakatlığı bulunmayan Kolombiyalı, idmanlardan sonra özel şut çalışması yapıyor.

MOHAMED YARIN AKŞAM İSTANBUL'DA

Mısır'ın Kenya ile oynadığı ve 1-1 biten karşılaşmada 88 dakika sahada kalan Mohamed, asist yapmıştı. Dünkü Komorlar Adaları maçında yedek bekleyen 23 yaşındaki futbolcu, yarın akşama doğru İstanbul'a gelecek ve Florya'da sadece iki idmana çıktıktan sonra Hatayspor kafilesine dahil edilecek.

FATİH TERİM'E SÜRPRİZ VAR

Bu arada Cumartesi günü Hatay ile karşılaşacak Galatasaray cuma öğleden sonra bu kentin yolunu tutacak. Hatay'da sarı-Kırmızılı ekibi hasretle bekleyen taraftarların özel bir karşılama hazırlığına girdiği ve PFDK'dan ceza alan Fatih Terim'e moral vermek istedikleri öğrenildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...