Tgrt Haber

F.Bahçe'den büyük organizasyon

07 Mart 2015 18:31
F.Bahçe'den büyük organizasyon

Sezonun belki de en önemli maçını yarın ezeli rakibi Galatasaray karşısında oynayacak olan Fenerbahçe'de kelimenin tam anlamıyla seferberlik ilan edilmiş durumda.

Sezonun belki de en önemli maçını yarın ezeli rakibi Galatasaray karşısında oynayacak olan Fenerbahçe'de kelimenin tam anlamıyla seferberlik ilan edilmiş durumda. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler dün akşam Samandıra'daki Can Bartu Tesisleri'ne gidip sarı lacivertli takımın antrenmanını izledi ve futbolculara moral verdi. Taraftarlar da derbi maç için özel organizasyon yaptı. Fenerbahçe'ye gönül veren yüzlerce kişi bu akşam Samandıra'ya çıkarma yaparak, takımın Galatasaray maçı öncesi yapacağı son antrenmanı seyredecek. Başkan Yıldırım ve yöneticilerin de aynı saatlerde Samandıra'da olup, takımla beraber olacağı öğrenildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...