Tgrt Haber

Federico Chiesa Liverpool takımına transfer oldu!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
29 Ağustos 2024 22:14 - Güncelleme : 29 Ağustos 2024 22:18
Federico Chiesa Liverpool takımına transfer oldu!

İtalyan golcü futbolcu Federico Chiesa, Premier Lig takımı Liverpool'a transfer oldu. Anlaşma 4 yıllık olurken bonservis bedeli ise 10 milyon sterlin olacak.

Juventus​'un golcü futbolcusu Federico Chiesa, Liverpool​ ile anlaştı. İngiliz devi bu transfer​ için 10 milyon sterlin ödeyecek.

ANLAŞMA 4 YILLIK

Liverpool, Juventus'tan Federico Chiesa'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Liverpool, İtalyan devine Chiesa için 10 milyon sterlin bonservis artı 2.5 milyon sterlin de bonus ödeyecek. İngiliz ekibi, Chiesa ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Federico Chiesanın imza töreninden kareler

14 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

14 numaralı formayı giyecek olan futbolcu Liverpool'a imza attığı için çok mutlu olduğunu belirtti. İtalyan yıldız, Anfield'da oynama için sabırsızlandığını söylerken, "Uçaktan Anfield'ı gördüm ve Anfield'ı gördüğüm anda eşime, 'Şarkıyı aç - You'll Never Walk Alone - çünkü kendimi orada çalarken ve taraftarların tezahüratlarını duyarken hayal etmek istiyorum' dedim." ifadelerini kullandı.

Federico Chiesanın imza töreninden kareler

SEZON KARNESİ

Federico Chiesa geçen sezonu Juventus forması ile tamamladı. 37 maça çıkan İtalyan golcü 10 gol atarken 2 asist yaptı.

Federico Chiesanın imza töreninden kareler

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...