Tgrt Haber

Felipe Melo ne hareketi yaptı, Emre neden kırmızı kart gördü, (Galatasaray-Fenerbahçe maçı)

07 Nisan 2014 09:56
Felipe Melo ne hareketi yaptı, Emre neden kırmızı kart gördü, (Galatasaray-Fenerbahçe maçı)

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo Emre'nin kırmızı kart görmesiyle ilginç bir sevinç gösterisi yaptı. Melo ceza alacak mı, Emre Belözoğlu neden kırmızı kart gördü.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Felipe Melo'nun derbide yaptığı hareketler geceye damgasını vururken sarı kırmızılı futbolcunun ceza alıp almayacağı ise merak konusu. Galatasaraylı Felipe Melo'nun maç içerisinde hakem Bülent Yıldırım'a yaptığı el hareketi tartışmalara konu oldu. Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in "Yan hakeme Melo'nun yaptığı hareketi söyledim 'Ben de gördüm' dedi. Ama kart verilmedi" ifadelerini kullandı.
Melo daha sonra karşılaşmanın 87. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Hukuk Kurulu görüntüden sevk olup olmayacağına yarın karar verecek ve Melo'nun görüntüler neticesinde bu hareket nedeniyle ceza alıp alamyacağı belirlenecek.
MEIRELES 4 MAÇ CEZA YEMİŞTİ!
Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Raul Meireles, TT Arena'da kırmızı kart gördüğü maçta aynı hareketi hakem Halis Özkahya'ya yaptığı için 4 maç ceza almıştı. Halis Özkahya, "Bana gay hareketi yaptı ve tükürükleri yüzüme geldi" diyerek raporunda Meireles'in ceza alması gerektiğini dile getimrmişti. Tahkim "tükürük yok" diyerek Meireles'e el hareketi nedeniyle 4 maç ceza vermişti. Portekizli yıldız Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki derbide de Sabri Sarıoğlu'na yaptığı hareket nedeniyle görüntülere bakıldıktan sonra PFDK tarafından 4 maç ceza almıştı.
Galatasaraylı futbolcular Fenerbahçe'nin agresif oyuncusu Emre Belözoğlu'nun sert hareketlerini sık sık Bülent Yıldırım'a şikayet etti. Önce sarı kart gören Emre 40. dakikadaki pozisyonda Melo'ya da sert girince çift sarıdan atıldı. Bu arada Emre'nin atılacağını anlayan Melo yaptığı hareketlerle Emre'yi sinirlendirdi. Dilini dışarı çıkararak saha kenarına, 'Nasıl attırdım ama' dercesine başını sallayan Melo, F.Bahçe kaptanına da parmağıyla 'dışarı' işareti çekti. Bu arada hayli sinirlenen Emre, Melo'nun üzerine yürüyecekken araya sahaya koşturan F.Bahçe Yardımcı Antrenörü İsmail Kartal ve İdari Menajer Hasan Çetinkaya girerek futbolcuyu dışarı çıkardı. İkilinin soyunma odası koridorunda da birbirlerinin üzerine yürüdüğü öğrenildi.  Melo da oyunun son bölümünde atılmaktan kurtulamadı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...