Tgrt Haber

Fenerbahçe 5 yıllık imzayı attırıyor

06 Haziran 2015 21:34
Fenerbahçe 5 yıllık imzayı attırıyor

Fenerbahçe, İngiltere’den transfer teklifleri alan Mehmet Topal’ı göndermeme kararı aldı. 5 yıllık daha imza attırılacak olan Topal kaptan olacak.

Fenerbahçe'yle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Mehmet Topal'a gelen teklifler ile menajerleri ilgilenirken bu teklifler kulübe de iletildi. M.City, Liverpool, Tottenham, Everton ve Chelsea gibi kulüplerin listesinde olduğu belirtilen Topal’ı, Başkan Aziz Yıldırım hiçbir yere bırakmıyor. Teknik direktörün belirlenmesinin ardından Mehmet Topal’la yeniden masaya oturulacak ve 5 yıllık daha mukavele imzalanacak.

ÖN LİBERONUN EN İYİSİ

Emre Belözoğlu sözleşme yenilemezse Mehmet Topal'ı yeni sezonda kaptan olarak düşünen F.Bahçe, milli futbolcuyu kaptanlık pazu bandı ile taçlandıracak. Emre kalsa bile Mehmet Topal ikinci kaptan olacak. Sarı-Lacivertliler; Topal’ın gitmesi halinde çok kritik bir bölge olan ön liberoya aynı kalitede bir isim bulmakta zorlanacaklarını da belirterek, ayrılmasına onay vermiyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...