Tgrt Haber

Fenerbahçe 6 numarasını İngiltere'de buldu! Ön liberoya 20 milyonluk yıldız

22 Ağustos 2023 13:50 - Güncelleme : 22 Ağustos 2023 13:59
Fenerbahçe 6 numarasını İngiltere'de buldu! Ön liberoya 20 milyonluk yıldız

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından Fenerbahçe 6 numara transferiyle orta saha defterini kapatmak istiyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren sarı-laciverliler, Leicester City'nin 20 milyon Euro'luk yıldızını kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

Lige ikide iki ile başlayıp liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe​, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kadrosuna kattığı yıldız isimlere bir yenisini daha eklemek için kolları sıvayan sarı-lacivertli ekip ön libero transferi için kesenin ağzını açtı. 

Sabah'ın haberine göre, Kanarya, Leicester City​'nin 20 milyon Euro'ya transfer​ ettiği Boubakary Soumar için girişimlere başladı

Leicester City zarar etmeden bu trasferin gerçekleşmesini isterken Fenerbahçe'nin kiralama formülünü devreye soktuğu öğrenildi.

Fenerbahçe'nin kiralık teklifini Leicester City'ye sunduğu aktarılırken, Boubakary Soumare'nin İngiliz ekibinden ayrılmak istediği öne sürüldü. 

SON SEZONDA 29 MAÇA ÇIKTI 

Geçtiğimiz sezon Leicester City'de 29 maça çıkan Boubakary Soumare, 4 gol 2 asistlik performans sergiledi. 

 

Kaynak: Sabah

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...