Tgrt Haber

Fenerbahçe Balıkesirspor karşısında moral buldu

06 Aralık 2014 19:59
Fenerbahçe Balıkesirspor karşısında moral buldu

Eskişehir beraberliği ve Kayseri yengilisin moral bozukluğu ile Balıkesirspor karşına çıkan Fenerbahçe tek golle üç puanı almayı başardı. Oyunun genelinde iki takımın da vasat futbol oynaması dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe ve Balıkesirspor Balıkesir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. 38 yıl 8 ay 23 gün sonra yine aynı statta karşı karşıya gelen iki takım da futbolda vasatı aşamadı. Maçı Fenerbahçe Meireles,'in 40. dakikada attığı golle kazanmayı başardı ve puanını 24'e yükseltti. İki ekip arasında bugüne dek yapılan 6 karşılaşmanın 3'ünü Fenerbahçe kazanırken, 3 müsabaka da berabere bitmişti. Balıkesirspor ise hiç galip gelemedi. Balıkesirli futbolseverler tarihi randevuya büyük ilgi gösterdi, ancak Ancak Atatürk Stadı yine dolmadı. Zaman zaman şiddetlenen yamur altında oynanan maçı yaklaşık 8 bin seyirci izledi. Balıkesirspor'da maçtan iki gün önce göreve gelen yeni teknik direktör Kemal Özdeş, Kayseri Erciyesspor maçının kadrosunda iki değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Jabbie ve Alanzinho'yu ilk 11'e monte eden Kemal Özdeş, İlhan'ı yedek soyundururken, hafif sakatlığı bulunan Okan'ı 18'e de almadı. Balıkesirspor'un golcüsü Gökhan Ünal ise eski takımına karşı sahaya kaptan olarak çıktı. Kırmızı beyazlı ekipte sakat olan iki Portekizli Andre Santos ile Nuno Coelho kadroda yoktu. Bu sezon Süper Lig'e çıkan Balıkesirspor ise sezonu iyi bir başlangıç yapamadı. 11 maçta sadece 1 kez galip gelebilen Balkes, 2 kez berabere kaldı ve 8 maçtan mağlup ayrıldı. Bu maçlarda 10 bulan kırmızı beyazlı ekip kendi kalesinde ise 26 gol gördü.

ALVES SÜRPRİZİ

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, iki haftadır maç kazanamayan kadroda revizyona gitti. Savunmada Kadlec'in yerine Alves'e görev veren genç teknik adam, Alper'i kulübeye çekip Mehmet Topal'ı sahaya sürdü. Forvetteki tercihini ise Webo'dan yana kullanan Kartal, Emenike'yi yedek soyundurdu. 1 maçlık cezasını kupa müsabakasında tamamlayan Emre de 11'de başladı, sakatlığı bulunan Diego ile Serdar Kesimal, Balıkesir'e gelmedi.

EMRE VE VOLKANA PROTESTO

Balıkesirsporlu futbolseverler, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ve kaleci Volkan Demirel'i maç boyunca protesto etti. İki oyuncunun topla buluştuğu her pozisyonda tribünlerden ıslıklar yükselirken, zaman zaman olumsuz tezahüratlar da yapıldı. Fenerbahçeli taraftarlar ise futbolcularına destek verdi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...