Tgrt Haber

Son dakika! Fenerbahçe Batshuayi ile görüşmelere başladı

02 Eylül 2022 13:15 - Güncelleme : 02 Eylül 2022 13:46
Son dakika! Fenerbahçe Batshuayi ile görüşmelere başladı

Son dakika haberi: Fenerbahçe, uzun süredir beklenen Michy Batshuayi transferinde görüşmelere başlandığını açıkladı. Batshuayi'yi geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymişti.

Fenerbahçe’de transfer​ çalışmaları son hız devam ediyor. UEFA’ya saatler içinde liste vermesi geren sarı-lacivertli kulüp bir transferini daha KAP’a bildirdi.

Daha önce Fenerbahçe​'nin gündemine gelen ancak Maxi Gomez'e verilen öncelik sebebiyle bekletilen Michy Batshuayi​, Gomez'in Trabzonspor'a kaptırılmasının ardından yeniden gündeme gelmişti. Fenerbahçe’den beklenen açıklama geldi.

Sarı-lacivertli kulüp, Michy Batshuayi transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA 

Michy Batshuayi transferini KAP’a bildiren sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz, Michy Batshuayi’nin takımımıza transferi için Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Futbolcu, görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelmektedir."

UEFA LİSTESİNE YETİŞTİRİLECEK

UEFA Avrupa Ligi​ gruplarında mücadele edecek olan Fenerbahçe, listesini UEFA'ya bu gece bildirecek. Sarı-lacivertli kulüp, Batshuayi'yi UEFA listesine yazmak adına transferin resmi işlemlerini bugün tamamlayacak.

BEŞİKTAŞ​'TA 14 GOL, 13 DİREK

Geçen sezonu Beşiktaş'ta kiralık geçiren Batshuayi, 14 gol atıp 5 asist yapmıştı. Belçikalı golcünün 13 topu da direkten dönmüştü.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...