Tgrt Haber

Fenerbahçe Charlie Adam ile ilgileniyor

24 Ocak 2017 17:19
Fenerbahçe Charlie Adam ile ilgileniyor

Dick Advocaat'ın çok beğendiği orta saha oyuncusu Charlie Adam'ı, Fenerbahçe'nin 10 numarası yapmak için harekete geçtiği duyuruldu.

Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürürken, Ada'dan sürpriz bir isim gündeme geldi. Stoke Cityli Charlie Adam'e yakın kaynaklar ESPN'e, Fenerbahçe'nin oyuncuyla ilgilendiğini iletti. Sarı-lacivertlilerin hedefinde olan oyuncu için transfer dönemi sona ermeden imzayı attırmak istediği aktarıldı.

 
Orta sahanın ortasında 10 numara olarak görev yapan Charlie Adam'ı Dick Advocaat'ın, İskoçya'da görev yaptığı dönemden yakından tanıdığına dikkat çekildi. Hollandalı hocanın çok beğendiği ifade edilen 31 yaşındaki futbolcuyu, Sunderland'i çalıştırdığı dönemde de transfer etmek istediği vurgulandı.
 
Bu sezon Premier Lig'de 15 maçta forma giyen deneyimli isim, 1 gol ve 4 asist yaptı. Mark Hughes'in değişilmez isimlerinden olan Adam özellikle son dönemde büyük bir çıkış yakaladı ve son haftalarda hep ilk 11'de sahaya çıktı. Ligin son haftalarının en formda futbolcularından olan İskoç yıldızla, bazı Ada ekiplerinin de ilgilendiği belirtiliyor.  

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...