Tgrt Haber

Fenerbahçe 'Elmas' buldu! Sarı-lacivertlilerin kasasına para akacak 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
13 Ekim 2023 14:30 - Güncelleme : 13 Ekim 2023 14:45
Fenerbahçe 'Elmas' buldu! Sarı-lacivertlilerin kasasına para akacak 

Fenerbahçe, transfer edildiği fiyatın 20 katına Napoli'ye giden Makedon futbolcu Eljif Elmas'tan para kazanmaya devam edecek. Elmas'ın geleceği hakkında konuşan menajeri yeni sözleşme görüşmeleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncunun olası bir transferinde sarı-lacivertli kulüp para kazanabilir. İşte detaylar... 

Fenerbahçe​'nin 2017 yılında kadrosuna henüz 18 yaşındayken 180 bin Euro'ya transfer​ ettiği Eljif Elmas​'tan para kazanmaya devam edebilir.

2019 yılında maliyetinin tam 90 katı bedelle (16.2 milyon euro) Napoli​'ye giden Elmas'ın bir sonraki tranfer süreci sarı-lacivertli ekibi yakından ilgilendiriyor. 

Son dönemde birçok Avrupa ekibinin transfer gündeminde yer alan Eljif Elmas için oyuncunun menajerinden dikkat çeken bir açıklamalar geldi. 

LEIPZING'İN İLGİLİ VAR

24 yaşındaki futbolcuyla ilgili konuşan menajer George Gardi; İngiltere Premier Lig, Bundesliga ve LaLiga ekiplerinin yaz transfer döneminde Eljif Elmas'la ilgilendiğini öne sürdü. Menajer Gardi, Leipzig​'in Eljif Elmas'a ilgili olduğunu söyledi. 

Napoli ile yeni sözleşme konusunda görüştüklerini belirten Gardi, henüz anlaşma sağlayamadıklarını dile getirdi. Eljif Elmas'ın İtalyan ekibiyle 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor. 

SONRAKİ SATIŞTAN PAY ALACAK  

Eljif Elmas'ın transferi Fenerbahçe'yi de yakından ilgilendiriyor. Ssarı-lacivertlilerin, Makedon orta saha oyuncusunun sonraki satışından payı bulunuyor. 

Fenerbahçe, Eljif Elmas'ı Napoli'ye sattığı dönemde KAP'a yaptığı bildirimde, "SSC Napoli tarafından Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde SSC Napoli tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüzün azami 1.500.000 EUR bonus elde etme imkanı bulunmaktadır" denmişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...