Tgrt Haber

Fenerbahçe Falcao'nun peşinde

19 Ekim 2015 03:52
Fenerbahçe Falcao'nun peşinde

Metro gazetesi, Chelsea'nin ocakta kontratını feshetmeye hazırlandığı Falcao'yu F.Bahçe'nin alacağını yazmıştı. Benzer iddia İspanyol Don Balon'dan geldi.

Ada ve İspanyol basınından Fenerbahçe için peş peşe bomba iddialar geliyor. İngiliz Metro gazetesinden sonra İspanya'da yayın yapan spor dergisi Don Balon'un, Chelsea'nin devre arasında yol vermeyi planladığı Radamel Falcao'nun Atletico Madrid'in yanı sıra sarı-lacivertlilerin de yakın takibinde olduğunu duyurdu. AtletİcO'nun, Chelsea'den kiralık oynayan, bonservisi ise Monaco'da olan Kolombiyalı yıldız için iki ekiple de görüşme halinde olduğunu duyururken, Fenerbahçe'nin bu transferde daha önde olduğunu iddia etti. Haberde, "Atletico Madrid, halihazırda Fenerbahçe'nin rakamına çıkamadı" denildi. Geçen sezon da Manchester City'de kiralık oynayan Falcao, 29 lig maçında sadece 4 gol kaydetmişti. 2013'te Atletico Madrid'den 60 milyon euro'luk bedelle Monaco'ya transfer olan ünlü forvet, Fransız ekibinde 17 maçta 9 gol attı ve sonraki sezonlarda sırasıyla Manchester United ve Chelsea'ye kiralandı.

SADECE BİR KEZ İLK ONBİRDE ÇIKTI
Chelsea, Mourinho'nun ısrarı üzerine kiraladığı Radamel Falcao'da tam bir hayal kırıklığı yaşıyor. 9 resmi maçta 1 gol atabilen 29 yaşındaki oyuncu, eski günlerini mumla aratıyor. Falcao, bu sezon Maviler'in forması ile ligde sadece bir kez ilk 11'de sahaya çıktı. Takımının Aston Villa ile oynayıp 2-0 kazandığı son lig maçında 18 kişilik kadroda yer almayan golcü oyuncu, kariyerinin en parlak günlerini Porto ve Atletico Madrid'de geçirmişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...