Tgrt Haber

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini buldu! İşte öne çıkan isimler 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
17 Ağustos 2024 20:48 - Güncelleme : 17 Ağustos 2024 20:53
Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini buldu! İşte öne çıkan isimler 

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a  transfer olacağı iddiaları sonrası sarı-lacivertli yönetim alternatiflere yöneldi. Fenerbahçe'de Kadıoğlu yerine 3 isim öne çıkarken listenin başında ise Hollandalı sol bek var. 

EURO 2024 sırasında A Milli Takım'da gösterdiği başarılı performans ile büyük takımların ilgisini çeken Fenerbahçe​'nin yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu​'nun transfer iddiaları son zamanlarda giderek artmaya başladı. Adı Brighton​ ile anılan futbolcunun önümüzdeki günlerde takımdan ayrılması beklenirken Fenerbahçe ise muadil isimlere yönelmeye başladı. 

Sabah'ta yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin listesinde 3 oyuncu bulunuyor. Ferdi Kadıoğlu'nun yerine listede yer alan ilk isim Club Brugge​ forması giyen 21 yaşındaki Bjorn Meijer. Hollandalı sol bekin piyasa değeri ise 6 milyon Euro. 

TRANSFER LİSTESİNİN BAŞINDA HOLLANDALI VAR!

2023-24 sezonunda 41 maça çıkan Bjorn Meijer, 2842 dakika sahada kaldı ve 2 gol, 3 asistlik skor katkısı verdi. Bjorn Meijer'in Club Brugge ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini buldu! İşte öne çıkan isimler  - 1. Resim

LİSTE 3 İSİMDEN OLUŞUYOR 

Dünyaca ünlü teknik adam José Mourinho'nun 3 kişilik bek listesinin diğer iki ismi ise Sergio Reguilon ve Archie Brown olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini buldu! İşte öne çıkan isimler  - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...