Tgrt Haber

Fenerbahçe komşuda avantaj peşinde

20 Ağustos 2015 06:57
Fenerbahçe komşuda avantaj peşinde

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında Yunan ekibi Atromitos'a konuk oluyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsktakımına elendikten sonra yoluna Kupa 2'de devam eden Fenerbahçe, gruplara kalmak için, Yunan ekibi Atromitos'la, play-off turunun ilk maçında saat 21:00'de karşılaşacak. İlk maçta, kadro kalitesi olarak kendisine göre zayıf olan rakibi karşısında galip gelmek isteyen Fenerbahçe, İstanbul'da oynanacak rövanşa rahat çıkmayı hedefliyor. Yunanistan deplasmanında sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezalısı Danimarkalı stoper Simon Kjaer ile sakat olan Gökhan Gönül forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Ba, Alves, Caner, Nani, Meireles, Josef, Diego, Fernandao, Sow

ATROMITOS: Gorbunov, Bitolo, Lazaridis, Fytanidis, Kivrakidis, Ballas, Pitu Garcia, Usero, Umbides, Le Tallec, Marcelinho

Yunanistan'ın başkenti Atina'da Peristeri Stadı'nda oynanacak ve İtalyan hakem Daniele Orsato'nun yöneteceği maç saat 21.00'de başlayacak.
 
EVİNDE YENİLMİYOR

Fenerbahçe'nin Yunan rakibi Atromitos, kendi sahasını adeta kale gibi kullanıyor.
 
Sarı-lacivertliler, tüm kulvarlarda oynadığı son 22 maçı kaybetmeyen Atromitos'u 379 gün sonra seyirci önünde mağlup etmeye çalışacak.
 
En son 7 Ağustos 2014'te UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Bosna Hersek ekibi Sarajevo'ya 3-1 kaybeden Atromitos, daha sonra oynadığı 21 maçta 14 galibiyet 7 beraberlik elde etti.

Geçen sezon ligde oynadığı 20 maçta da yenilmeyen Yunan ekibi son 50 iç saha maçında ise sadece 2 kez kaybetti.
 
PEREIRA DEVİRMİŞTİ

Geçen sezon Yunan liginde Olympiakos ile şampiyonluk yaşayan Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Pereira, Atromitos'a karşı oynadığı tek maçı kazandı.
 
Geride kalan sezonun 17. haftasında Olympiakos'un başına geçen Pereira, lig maçında Atromitos'u 2-1 yenmişti.

PORTEKİZLİ TEKNİK ADAMA 2 MAÇ CEZA!

UEFA, Shakhtar Donetsk maçında tribüne gönderilen Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'ya 2 maç ceza verdi.

Vitor Pereira, UEFA'dan gelen bu cezayla, iki Atromitos maçını da tribünden izleyecek.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...