Tgrt Haber

Fenerbahçe, Konyaspor’u 5-1 yendi

26 Ekim 2019 21:53
Fenerbahçe, Konyaspor’u 5-1 yendi

Spor Toto Süper Lig’in 9. Haftasında Kadıköy’de İttifak Holding Konyaspor’u konuk eden Fenerbahçe rakibini 5-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig’in 9. Haftasında Fenerbahçe sahasında Konyaspor'u konuk etti. Aykut Kocaman'ın öğrencileri karşısında etkili bir oyun sergileyen Sarı-Lacivertliler, maçı 5-1 kazandı.

Mücadeleye hızlı başlayan Sarı-Lacivertliler maçın 11. dakikasında Gary Rodrigues'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra sahneye çıkan defans oyuncusu Zanka skoru 2-0 yaptı. Konyasspor karşılaşmanın 16. dakikasında Serdar Aziz'in kendi kalesine attığı golle farkı bire indirdi. Sarı Lacivertliler adına 28 dakikada sahneye çıkan Ozan Tufan ilk yarının skorunu belirledi: 3-1

Maçın ikinci yarısında da etkili oyun sergileyen Fenerbahçe, 78. Dakikada Luiz Gustavo’nun attığı golle farkı 3’e çıkardı: 4-1. Gustavo’nun golünden 4 dakika sonra bu kez sahneye Sarı-Lacivertlilerin forveti Vedat Muriqi çıktı ve jenerikli bir golle maçın skorunu belirledi: 5-1

Konyaspor karşısında 3 puana 5 golle ulaşan Fenerbahçe, puanını 17'ye çıkararak maç fazlasıyla ikinci sıraya yerleşti. Konyaspor ise 12 puanla 9. sırada yer aldı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...