Tgrt Haber

Fenerbahçe Kupa'da 6 golle turladı! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
17 Ocak 2024 23:03 - Güncelleme : 17 Ocak 2024 23:33
Fenerbahçe Kupa'da 6 golle turladı! 

Son dakika haberi... Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında Adanaspor'u 6 golle geçti. Son 16 yükselen sarı-lacivertli takımda Michy Batshuayi 4 golle yıldızlaştı. 

Ziraat Türkiye Kupası​ 5. tur mücadelesinde Süper lig lideri Fenerbahçe​ ile TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor​, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu​'nda kozlarını paylaştı. 

Sarı-lacivertlilerin baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmada 6 gol atılırken, Michy Batshuayi​ bu gollerin 4'üne ismini yazdırdı.  

BONUCCİ & KRUNİC AYNI ANDA SAHADA

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Fenerbahçe, sahasında Adanaspor ile karşılaşıyor. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal kadroda rotasyona gitti. Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında oynanan Gaziantep FK maçı 11’inden 9 değişiklik ile sahaya çıktı.

Fenerbahçe’nin yeni transferleri Leonardo Bonucci ile Rade Krunic ilk kez resmi maça sarı-lacivertli formayla 11’de başladı.

İtalyan defans, geçtiğimiz cumartesi günü Gaziantep FK ile oynanan lig maçında sonradan oyuna girerken, Krunic ilk kez Fenerbahçe forması giydi.

Fenerbahçe Kupa'da 6 golle turladı! 

Maçtan dakikalar: 

Fenerbahçe maçın 29. dakikasında sakatlığı sebebiyle 10 ay formasından uzak kalan Lincoln Henrique'nin attığı golle 1-0 göne geçti. Golden sonra baskılı oyununu sürdüren Fenerbahçe'de

39. dakikada Lincoln'ün asistinde Michy Batshuayi farkı 2'ye çıkardı ve ilk yarının skorunu belirledi: 2-0.

Mücadelenin 2. devresinde de hız kesmeyen Fenerbahçe Belçikalı golcü Batshuayi'nin 50, 68 ve 71'de attığı gollerle skoru 5-0'a getirdi.

81. dakikada Emre Mor'un asistinde Mert Hakan Yandaş ile bir gol daha bulan Fenerbahçe sahadan 6-0'lık skorla galip ayrıldı ve kupada son 16 turuna adını yazdıran taraf oldu.

Fenerbahçe'nin son 16 turundaki rakibi 22 Ocak Pazartesi günü saat 14.00'te yapılacak kura çekiminin ardından belli olacak.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında kendi sahasında Samsunspor ile karşılaşacak. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...