Tgrt Haber

Fenerbahçe Molde'ye 3-1'lik skorla yenildi

17 Eylül 2015 21:59
Fenerbahçe Molde'ye 3-1'lik skorla yenildi

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk hafta maçında Fenerbahçe sahasında Norveç ekibi Molde ile karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan mücadelede sarı-lacivertli temsilcimiz, rakibine 3-1 mağlup oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk hafta maçında Fenerbahçe sahasında Norveç ekibi Molde ile karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan mücadelede sarı-lacivertli temsilcimiz, rakibine 3-1 mağlup oldu.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe ile Norveç temsilcisi Molde arasında oynanan maçın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı. Taraftar desteğini yoğun bir şekilde arkasına alan Fenerbahçe, ilk dakikalarda rakip kalede pozisyon üretti. İkinci dakikada Van Persie ile ilk pozisyonunu bulan sarı-lacivertli ekip, defansın arkasına atılan toplarla etkili olmaya çalıştı ancak savunmada daha da kapanan rakibi karşısında sonraki dakikalarda pozisyon bulmakta zorlandı. Kalabalık savunma karşısında ilk dakikalardaki gibi rakibin arkasına sızamayan Fenerbahçe, uzaktan şutlarla şansını denedi. Sarı-lacivertli ekip, 36. dakikada Ozan'ın Daniel Hestad'a yaptığı hareketin ardından penaltı atışında Hoiland'ın golüne engel olamadı ve 1-0 geriye düştü. Fenerbahçe, ilk dakikalarda savunmanın arkasına sarkarak gol arama taktiğini devrenin son bölümünde sonuca ulaştırdı ve 42. dakikada Meireles'in uzun pasında, ceza alanı içinde boş pozisyonda topla buluşan Nani'nin golüyle 1-1 beraberliği yakaladı.

Kendi yarı alanında kalabalık duran Molde ise kanat organizasyonlarıyla ve uzun toplarla gol aradı. Rakip alanda çabuk paslarla, topu etkili noktalardaki oyuncularıyla buluşturmaya çalışan Molde, zaman zaman bunda başarılı oldu. Norveç temsilcisi, özellikle 26. dakikada Singh'in şutunda gole yaklaştı ancak kaleci Fabiano güzel bir kurtarışla buna engel oldu. Duran topları Eirik Hestad ile etkili kullanan konuk ekip, 36. dakikada bu oyuncuyla kullandığı korner atışı sonrası kazandığı penaltı atışını Hoiland ile gole çevirdi ve 1-0 öne geçti. 42. dakikada Nani'yi unutan Molde savunması, beraberlik golünü kalesinde gördü.

2. dakikada Ozan'ın ara pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Meireles, son çizgiye inmeden daha müsait durumdaki Van Persie'yi gördü. Bu oyuncunun vuruşunda, meşin yuvarlağı savunma uzaklaştırdı.
7. dakikada Eirik Hestad'ın soldan ortasında, altıpasta topla buluşan Hoiland'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
22. dakikada Nani'nin sağ çaprazdan ortasında, penaltı noktası üzerinde topla buluşan Volkan Şen'in kafa vuruşu sonrası kaleci Horvath meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.
26. dakikada Hoiland'ın pasında ceza alanının hemen önünde topla buluşan Singh'in bekletmeden sert şutunda, kaleci Fabiano meşin yuvarlağı çeldi. Savunma daha sonra tehlikeyi uzaklaştırdı.
28. dakikada Nani'nin uzak mesafeden şutunda kaleci Horvath, topu kornere gönderdi.
35. dakikada Eirik Hestad'ın soldan kullandığı korner atışında, ceza alanı içinde Daniel Hestad, Ozan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Orta hakem Benoit Bastien, kale arkası hakeminin uyarısıyla penaltı kararı verdi.
36. dakikada penaltı atışını kullanan Hoiland, güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve takımını öne geçirdi: 0-1
38. dakikada Şener'in sağdan ortasında arka direkte topla buluşan Kadlec'in son çizgiden çıkardığı topa Mehmet Topal müdahale edemeyince, kaleci meşin yuvarlağı kontrol etti.
42. dakikada Meireles'in pasında savunmanın arkasına iyi sarkan Nani, boş pozisyonda topu bekletmeden filelere gönderdi ve eşitliği sağladı: 1-1
Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle tamamlandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...