Tgrt Haber

Fenerbahçe orta saha için kesenin ağzını açtı! Kulüp rekorunu kıracak teklif 

04 Eylül 2023 16:09 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 16:55
Fenerbahçe orta saha için kesenin ağzını açtı! Kulüp rekorunu kıracak teklif 

Osta sahaya yapacağı takviye ile transfer sezonunu kapatmak isteyen Fenerbahçe'de bölgeye büyük bütçe ayrıldı. Sarı-lacivertli ekip, Braga forması giyen Al Musrati için girişimlerini hızlandırdı. İşte Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı para... 

Transfer​ çalışmalarının sonlarına yaklaşan Fenerbahçe​, Braga​'da forma giyen Libyalı orta saha Al Musrati için girişimlerini hızlandırdı. 

BRAGA BIRAKMAK İSTEMİYOR 

Sarı-lacivertli kulübün orta saha listesinin başında yer alan futbolcuyu Portakiz ekibi Şampiyonlar Ligi'nde oynaması ve takımın en önemli parçalarından biri olması sebebiyle satmak istemiyor. 

FENERBAHÇE'DEN REKOR TEKLİF 

Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki futbolcu için bonuslarla birlikte 15 milyon euro'luk bir parayı gözden çıkardığı konuşuluyor. Oyuncunun da Fenerbahçe'ye sıcak bakmasının sebebplerinden biri de bu olarak gösteriliyor. 

Transferin 15 milyon euro'ya gerçekleşmesi halinde Al Musrati, Fenerbahçe'nin bu sezon renklerine bağladığı Cengiz Ünder ile birlikte kulüp tarihinin en pahalı transferi olarak kayda geçecek. 

 

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...