Tgrt Haber

Fenerbahçe orta sahasına kavuşuyor! Krunic'in geliş tarihi belli oldu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
12 Ocak 2024 00:15 - Güncelleme : 12 Ocak 2024 00:16
Fenerbahçe orta sahasına kavuşuyor! Krunic'in geliş tarihi belli oldu 

Fenerbahçe, geçtiğimiz yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Rade Krunic'i renklerine bağlamaya çok yakın. Milan forması giyen yıldız oyuncunun sarı-lacivertli kulübe imza atacağı tarih belli oldu. 

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Milan​ ve Fenerbahçe​ arasındaki görüşmelerin tamamlanması sonrası imza atmak için yarın İstanbul'a ayak basacak. 

Haberde geçtiğimiz Ağustos ayından beri Fenerbahçe'ye katılmak istediği belirtilen Krunic'in Milan'a transferde sarı-lacivertlilerle anlaşma yapılması için baskı yaptığı da belirtilirken, iki kulüp arasındaki resmi işlemler son noktaya geldi.

2019-20 sezonunda Milan'a Empoli'den 8.6 milyon Euro'ya katılan Krunic bu sezon İtalya Serie A'da 10 maça çıkmıştı. 

EDIN DZEKO​'NUN TRANSFERDE PAYI BÜYÜK

İtalyan spor siteleri; Krunic'in Fenerbahçe'deki maaşının 2 milyon 500 bin euro civarında olacağını da yazdı. Bonucci transferinde olduğu gibi, Rade Krunic​'te de Edin Dzeko'nun ikna sürecinde rol aldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Rade Krunic transferi için Milan'a ödeyeceği bonservis bedeli de çıkan haberlerde yer buldu. Tuttomercato, Fenerbahçe'nin bonuslar hariç Milan'a 5 milyon euro ödeyeceğini yazdı. Söz konusu bonusların ne olacağına dair ise bilgi verilmedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...