Tgrt Haber

Fenerbahçe stoperini balkanlardan buldu! Savunmaya tecrübe geliyor

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Sports Digitale
19 Aralık 2023 20:11 - Güncelleme : 19 Aralık 2023 20:28
Fenerbahçe stoperini balkanlardan buldu! Savunmaya tecrübe geliyor

Fenerbahçe, savunma hattını güçlendirmek için devre arası transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertli ekip, ilk olarak Atletico Madrid'in kapısını Çağlar Söyüncü ile çaldı ancak anlaşma sağlanamadı. Fenerbahçe rotasını bu sefer de aynı takımdan Stefan Savic'e çevirdi.

Rodrigo Becao'nun sakatlanmasının ardından devre arasında stoper transferiyle kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe​, savunma rotasyonunu genişletmek için elini hızlı tutuyor. 

Stoperde ilk önceliği yerli isim olan sarı-laciverliler Atletico Madrid​'te yedek kalan Milli futbolcu Çağlar Söyüncü ile temsa geçti. Söyüncü'nün Türkiye'ye dönmek istememesinden dolayı rota bu kez takım arkadaşına çevrildi. 

ÇAĞLAR OLMADI, TAKIM ARAKDAŞINA DÖNÜLDÜ

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Atletico Madrid forması giyen Stefan Savic'in menajeri, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi. Nokta atışı bir takviye yapmak isteyen Sarı Kanarya, deneyimli stoperi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Fenerbahçe stoperini balkanlardan buldu! Savunmaya tecrübe geliyor

Stefan Savic bu sezon La Liga ekibiyle, 12 karşılaşmada yer alırken gol ve asist katkısı yapmadı. Tecrübeli savunmacı bir defa da sarı kart gördü. 

Karadağ asıllı savunmacı Stefan Savic, futbol kariyerine Partizan Belgrad'da başladı ve burada sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Savic, daha sonra Manchester City ve Fiorentina gibi önemli Avrupa kulüplerinde oynadı ve 2015 yılında Atletico Madrid'e transfer​ oldu. Atletico Madrid forması altında istikrarlı bir performans sergileyen Savic, takımının savunma hattının vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi.

Kaynak: Sports Digitale

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...