Tgrt Haber

Fenerbahçe taraftarlarına İspanyol polislerden sert müdahale 

10 Mart 2023 01:03 - Güncelleme : 10 Mart 2023 01:17

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında La Liga ekibi Sevilla'ya konuk olduğu maçta İspanyol polisi Türk taraftarlara şiddet uyguladı. Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'ndaki Fenerbahçe taraftarlarına saldıran İspanyol polisi taraftarlarımıza saldırarak bazılarını yaraladı ve stadyum dışına attı!

Karşılaşma için Türkiye'den ve Avrupa'nın diğer ülkelerinden yaklaşık bin kadar Fenerbahçe​ taraftarı Sevilya kentine geldi. İspanyol liginde alt sıralarda bulunan ve kötü bir dönemden geçen Sevilla​'nın taraftarları ise karşılaşmaya az ilgi gösterdi. 

Maç öncesi stat çevresinde olay çıkarmadan eğlenen Sarı-Lacivertli taraftarlar​, Ramon Sanchez Pizjuan'a giriş yaptı. Fenerbahçe taraftarlarına saldıran İspanyol polisi taraftarlarımıza saldırarak bazılarını yaraladı ve stadyum dışına attı!  

TUR KADIKÖY'E KALDI 

Sevilla ikinci yarıda Lamela ve Jordan'ın golleriyle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak rövanş öncesi avantajı kaptı.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...