Tgrt Haber

'Fenerbahçe ve Obradovic'le çocukluk hayalimi gerçekleştirdim'

10 May 2016 12:07
'Fenerbahçe ve Obradovic'le çocukluk hayalimi gerçekleştirdim'

Fenerbahçe'nin Sırp basketbolcusu Bogdanovic, 'Fenerbahçe de oynamaya başladım ve Obradovic’le beraber burada çalıştım. İki hayalim aynı anda bir araya geldi.' dedi.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic, sarı-lacivertli ekipte basketbol oynamak ve başantrenör Zeljko Obradovic'le çalışma hayalini aynı anda gerçekleştirdiğini söyledi. THY Avrupa Ligi'nde Almanya'nın başkenti Berlin'de 13-15 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Dörtlü Final'de yer alacak sarı-lacivertli takımın skorerlerinden Bogdanovic, AA muhabirine açıklamalarda bulundu. Vatandaşı Obradovic'in Avrupa'da ilk şampiyonluğunu elde ettiği 16 Nisan 1992'de henüz doğmadığını hatırlatan Bogdanovic, şöyle konuştu:

"Çocukken o kadar çok hayalim vardı ki... Öncelikle basketbol oynayabilmek istiyordum. Sonra Partizan'da oynayabildim, genç yaşlarda milli takıma seçildim. Daha sonra Fenerbahçe de oynamaya başladım ve Obradovic'le beraber burada çalıştım. Çocukken kurduğum bu iki hayalim aynı anda bir araya geldi. Daha önümde uzun bir yol var ve her hayalimi tek tek gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Obradovic'le çalışmak da bu hayalin önemli bir parçasıydı ve bunu yapabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum."

-"Savaşıp kazanmak için her şeyi yapacağız" -

Çok iyi bir sezon geçirdiklerini vurgulayan 24 yaşındaki basketbolcu, şu ifadeleri kullandı:
"Normal antrenman tempomuzla ve hazırlıklarımızla devam ediyoruz. Dörtlü Final'de başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Laboral Kutxa'nın burada olması sürpriz değil. Çok organize ve iyi takımları var. Dörtlü Final'in favorisi olduğunu düşünmüyorum. Rakibimiz çok motive olacak. Geçen sene ilk defa Dörtlü Final'e geldiğimde nasıl hissettiğimi biliyorum ve büyük ihtimalle onların oyuncularının da birçoğu ilk defa Dörtlü Final'de yer alacak. Bunun için aynı motivasyonda olacaklardır, diye düşünüyorum. Laboral Kutxa'yla zor bir maç oynayacağız ama sahada savaşıp kazanmak için her şeyi yapacağız."

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...