Tgrt Haber

Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini yaptı! Ryan Kent'te mutlu son 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
15 May 2023 21:11 - Güncelleme : 15 May 2023 21:15
Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini yaptı! Ryan Kent'te mutlu son 

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde radarına aldığı İngiliz yıldız Ryan Kent ile anlaşmaya vardı. Resmi açıklamanın ise önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. 

Fenerbahçe​, ligde şampiyonluk yarışına devam ederken, sezon sonunda Rangers​ ile sözleşmesi bitecek olan Ryan Kent​'i transfer​ etme konusunda mutlu sona ulaştı. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Sarı-lacivertli kulübün, İngiliz futbolcuyla anlaşmaya vardığı öğrenidli. 

KENT YARIŞINI FENERBAHÇE KAZANDI 

Daha önce Leeds United, Udinese ve Bologna'nın da Kent'e ilgisinin olduğu öne sürülmüştü. İskoç basını, geçtiğimiz günlerde Belçika'dan Club Brugge'nin de Ryan Kent'e talip olduğunu duyurmuştu.

BEALE, FENERBAHÇE İDDİALARINI YALANLANMIŞTI

Rangers Teknik Direktörü Michael Beale, Kent için çıkan Fenerbahçe haberlerinin doğru olduğuna inanmadığını söylemişti. Beale, "Bunun doğru olduğunu sanmıyorum. Ryan Kent birkaç yıldır önemli bir oyuncumuz ve bunu kendi aramızda konuştuk" demişti. 

SEZON PERFORMANSI... 

Rangers'ta bu sezon 44 maça çıkan İngiliz futbolcu, söz konusu mücadelelerde 3 gol atarken 10 da asist kaydetti.

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...