Tgrt Haber

Fenerbahçe'de ayrılacak yabancı futbolcular belli oldu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Haber Global
27 Ocak 2024 20:54 - Güncelleme : 27 Ocak 2024 20:54
Fenerbahçe'de ayrılacak yabancı futbolcular belli oldu 

Ara transfer döneminde yaptığı hamlelerle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, yabancı kontenjanında yer açmak için oyuncularına gelen teklifleri değerlendiriyor. Sarı-lacivertlilerde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yabancı oyuncular da belli oldu. 

Fenerbahçe​'nin kadrosunda yabancı fazlalığına çözüm arıyor. Takımda kendisine yer bulamayan yabancı futbolcularla yolalrını ayırmak isteyen futbolcular için menajerkeriyle temasa geçildi. 

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Zajc'la ilgili iddiaların doğru olmadığı ve oyuncuya henüz gelen resmi bir teklifin gelmediği öğrenildi. Kent'e ise teklif geldiğini ancak oyuncunun ret cevabı verdiği öğrenildi.

Fenerbahçe'de ayrılacak yabancı futbolcular belli oldu 

ZORUNLU LİSANS DONDURMA!

Oyuncuların ayrılmaması durumunda bazı yabancı oyuncuların lisansının dondurulmak zorunda kalacak. 

Fenerbahçe'de ise en çok teklifi alan futbolcu ise Crespo olurken gitme ihtimali en yüksek futbolcu olduğu öğrenildi. 

Fenerbahçe'de ayrılacak yabancı futbolcular belli oldu 

Lincoln için ise kiralık gönderme opsiyonu düşünülürken, Adanaspor maçındaki performansının ardından oyuncunun taraftarın takdirini topladığını ve takımda kalabileceğini belirtildi. 

Kaynak: Haber Global
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...