Tgrt Haber

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha... Attila Szalai'ye izin çıktı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
20 Temmuz 2023 23:34 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 23:40
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha... Attila Szalai'ye izin çıktı 

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe yaz transfer dönemini de en hareketli geçiren takım oldu. Arda Güler'in Real Madrid'e transferinin ardından Macar stoper Attila Szalai ile de yolları ayırıyor. 

Transferde hareketli saatler geçiren Fenerbahçe​, Arda Güler​'i 20 milyon Euro bonservisle dünya devi Real Madrid​'e göndermesinin ardından Avrupa'ya bir satış daha yapmaya hazırlanıyor. 

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada Attila Szalai’ye transfer​ görüşmeleri için izin verildiği belirtildi. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yeni sezon yapılandırması sürdürülen Futbol A Takımımızda, oyuncularımızdan Attila Szalai’ye transfer görüşmelerini ilerletmesi için izin verilmiştir" denildi. 

ATTILA SZALAI​'NİN FENERBAHÇE KARİYERİ

2020/2021 sezonunun devre arasında Kıbrıs takımı Apollon Limassol’dan 2,2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen 25 yaşındaki Macar stoper, Fenerbahçe formasıyla 117 resmi maçta görev yaparken 7 gol – 4 asistlik performans sergiledi. 

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1682106858704601092

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...