Tgrt Haber

Fenerbahçe'de bir transfer hareketliliği daha

21 Temmuz 2015 03:27
Fenerbahçe'de bir transfer hareketliliği daha

İngiliz basını, Sarı-Lacivertliler için müthiş bir iddia ortaya attı.

Transfer sezonunun şampiyonu olan, kadroyu yıldızlarla donatan Fenerbahçe için İngiltere’den yeni bir transfer iddiası geldi. Şu ana kadar Simon Kjær, Fernandao, Şener Özbayraklı, Josef de Souza, Abdoulaye Ba, Fabiano, Nani ve Robin van Persie gibi isimleri transfer eden Sarı-Lacivertliler’in, şimdi de Tottenham’ın kanat oyuncusu Aaron Lennon’un peşinde olduğu belirtildi. İngilizler’in önemli gazetesi The Sun, Tottenham’ın gözden çıkardığı Lennon için biçilen bonservis bedelinin 7 milyon sterlin (10 milyon Euro) olduğunu ve Fenerbahçe’nin de 28 yaşındaki İngiliz oyuncu ile ciddi bir şekilde ilgilendiğini yazdı.

KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR
Lennerbahce başlığını kullanan The Sun, haberin detayında; “Nani ve Robin van Persie transferleri ile dikkat çeken Fenerbahçe’nin, Premier Lig’den yeni hedefi; Aaron Lennon. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Tottenham’dan yarım sezonluk Everton’a kiralanan İngiliz oyuncuyu Tottenham’ın hocası Mauricio Pochettino kadroda düşünmüyor. Türkler de oyuncuyu istiyor” ifadelerini kullandı.

HIZLI VE TEKNİK
1.65 boyundaki 1987 doğumlu Aaron Lennon, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Tottenham’da ikinci yarısını ise kiralık olarak Everton’da geçirdi. Oyuncu toplamda 31 maçta 1813 dakika süre alırken, 2 gol atıp 3 asist yaptı. Hızlı ve yüksek kapasitesi ile dikkat çeken İngiliz oyuncu, kanattan yaptığı bindirmeler ve verdiği ‘al da at’ tarzında pasları ile tanınıyor.

AARON LENNON KİMDİR?
DOĞUM TARİHİ - 16.04.1987 (28)
DOĞUM YERİ     - Leeds (İngiltere)
BOY                   - 1.65 cm
MEVKİİ              - Orta saha
TAKIMI              - Tottenham

SEZON        TAKIM            MAÇ  GOL
2003-2005   Leeds United      39      1
2005-2015   Tottenham        364    30
2015-          Everton             14      2

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...