Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Caner Erkin depremi

27 Ekim 2015 18:06
Fenerbahçe'de Caner Erkin depremi

Fenerbahçe'nin ve A Milli takım'ın başarılı sol beki Caner Erkin'in yarın Almanya'ya giderek, menisküs kontrolünden geçeceği ve büyük ihtimalle ameliyat olacağı belirtildi.

Ligde Galatasaray derbisinde alınan beraberlikle lider Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de başarılı sol bek Caner Erkin'den kötü haber geldi.

Yıldız oyuncunun yarın Almanya'ya giderek menisküs kontrolünden geçeceği ve büyük ihtmalle ameliyat olacağı öğrenildi.

28 yaşındaki oyuncunun son haftalarda hem antrenmanlarda hem de maçlarda kendisini çok zorladığı belirtilirken, ameliyat olması durumunda devreyi kapatacağı aktarıldı.

Hasan Ali'yle büyük rekabet

Fenerbahçe'de oynadığı son iki sezona adeta damga vuran Caner, bu sezon başından itibaren ise bir diğer sol bek Hasan Ali Kaldırım'la kıyasıyla bir rekabete girmiş hatta teknik direktör Vitor Pereira uzun süre Caner'in yerine Hasan Ali'yi ilk 11'e almıştı. Ajax maçıyla yeniden 11'e geri dönen Caner, Galatasaray maçında da 90 dakika sahada kalmış ve iyi bir performans sergilemişti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...