Tgrt Haber

Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi resmen başladı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
29 Haziran 2023 18:38 - Güncelleme : 29 Haziran 2023 18:41
Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi resmen başladı

Yeni sezonda Fenerbahçe, eski hocası İsmail Kartal ile anlaşırken Ali Koç'tan  Kartal'a "hayırlı olsun" ziyareti geldi. Fenerbahçe Başkanı ve yöneticiler, Samandıra'ya giderek Kartal'a başarılar diledi. İsmail Kartal'ın resmi imza töreninin önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği belirtildi.

Fenerbahçe​ Spor Kulübü Başkanı Ali Koç​, sarı-lacivertli ekibin teknik direktörlüğüne getirilen İsmail Kartal​'ı ziyaret etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde mesaisine başlayan teknik direktörümüz İsmail Kartal'a, Başkanımız Ali Koç ve yöneticilerimiz 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi. Başkanımızın yanı sıra genel sekreter Burak Kızılhan ve yönetim kurulu üyemiz Ahmet Ketenci'nin katıldığı ziyarette, yeni sezon yapılanması ve takvimi ile ilgili konular görüşüldü" ifadeleri yer aldı.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1674422121710391297

İsmail Kartal'ın resmi imza töreninin önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği belirtildi. 

KAMP PROGRAMI AÇIKLADI 

Fenerbahçe'nin 2023-2024 sezonu hazırlık programı belli oldu. Sarı-Lacivertliler teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde 2 Temmuz Pazar günü toplanıyor.

Milli Takımlarına giden futbolcular ise 5 Temmuz tarihinde takıma katılacak. Sağlık kontrollerinin ardından topbaşı yapacak olan Fenerbahçe, 8 Temmuz’a kadar çalışmalarını Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirecek. Kartal'ın yardımcıları ise kısa süre içinde resmi açıklamayla duyurulacak. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...