Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Sander Berge hamlesi! Teklifi yükseltti 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
07 Ağustos 2024 18:30 - Güncelleme : 07 Ağustos 2024 18:32
Fenerbahçe'de Sander Berge hamlesi! Teklifi yükseltti 

Fred'in sakatlanmasının ardından orta sahada güç kaybeden Fenerbahçe'de planlar değişti. Acil eylem planına geçen sarı-lacivertliler, peşinde olduğu Sander Berge için fiyat yükseltti. 

Fred'in sakatlığı, Fenerbahçe'nin transfer stratejisini yeniden gözden geçirmesine neden oldu. Sambacı oyuncunun yokluğunda acil eylem planı başlatan sarı-lacivertliler, fırsat transferinden ziyade nitelikli bir oyuncu almayı hedefliyorlar. Bu doğrultuda belirlenen ilk hedef ise Sander Berge.

Jose Mourinho'nun Berge transferi konusundaki ısrarı nedeniyle önceliği Norveçli oyuncuya veren Fenerbahçe Yönetimi, Burnley'e yaptığı teklifi 15 milyon euro'ya çıkardı.

BURNLEY 25 MİLYON TALEP ETTİ

İngiliz basınına iddiasına göre; Burnley, Berge için 25 milyon euro istiyor ve geri adım atmıyor. Yönetim ise fiyatı aşağıya çekmek için görüşmelerini sürdürüyor.

Fenerbahçe'de Sander Berge hamlesi! Teklifi yükseltti  - 1. Resim

SON SEZON PERFORMANSI 

Geçen sezon Sheffield United'dan 13.9 milyon euro'ya transfer edilen Berge, Burnley'de 40 maça çıktı ve 2 gol, 2 asistlik performans ortaya koydu. 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...