Tgrt Haber

Son dakika! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Milli futbolcu kamptan ayrıldı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
08 Temmuz 2024 12:59 - Güncelleme : 08 Temmuz 2024 14:55
Son dakika! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Milli futbolcu kamptan ayrıldı

Son dakika haberi... Fenerbahçe, Serdar Aziz'in Jose Mourinho ile görüşme gerçekleştirerek kamptan ayrıldığını ve tecrübeli savunmacıya transfer görüşmeleri için izin verildiğini açıkladı.

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi sürpriz bir ayrılık yaşandı. Sarı-lacivertliler, milli futbolcu Serdar Aziz'e transfer görüşmeleri yapması için izin verildiğini açıkladı.

KAMPTAN AYRILDI

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "2018-2019 sezonundan itibaren formamızı giyen Serdar Aziz, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrılmıştır.   Futbolcuya transfer görüşmeleri için izin verilmiştir.   Oyuncunun takımımızın yeni sezon planlamasında yer almayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

Son dakika! Fenerbahçe'de şok ayrılık! Milli futbolcu kamptan ayrıldı - 1. Resim

FENERBAHÇE'YE VEDA ETTİ

Serdar Aziz, Fenerbahçe'ye veda etti.

Tecrübeli oyuncu paylaşımında "Bilindiği üzere, 5 buçuk yıl formasını onurla giydiğim Değerli Kulübüm Fenerbahçe Spor Kulübü ile bugün yapmış olduğumuz son görüşmemizin neticesinde ayrılık sürecine girmiş bulunmaktayım. Bu süreçte göstermiş oldukları anlayış için Saygıdeğer Başkanım sayın Ali Koç. Kıymetli Büyüğüm Sayın Acun Ilıcalı ve Teknik direktörümüz Sayın Jose Mourinho'ya ayrı ayrı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı.

Son dakika! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Milli futbolcu kamptan ayrıldı - 2. Resim

SÖZLEŞMESİ SEZON SONU SONA ERECEKTİ

Güncel piyasa değeri 600 bin Euro olarak gösterilen 33 yaşındaki savunmacının sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecekti.

135 MAÇTA 11 GOL-6 ASİST

Serdar Aziz, Fenerbahçe kariyerinde toplam 135 maça çıktı. 33 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 11 gol ve 6 asistlik performans gösterdi.

Kaynak: Tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...