Tgrt Haber

Fenerbahçe'de transfer operasyonu: 11 futbolcu ayrılabilir

26 Şubat 2022 09:24 - Güncelleme : 26 Şubat 2022 09:32
Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları başladı.

Süper Lig'de zirve yarışından uzağında kalan, Türkiye Kupası ve UEFa Konferans Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'de sezon sonu birçok isimle yolların ayrılacağı öne sürüldü. Yönetim takımın gidişatına yönelik kadroda değişik hamleler yapacak.

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları başladı.

Konferans Ligi'nde play-off turunda Slavia Prag'a 2 maç sonunda toplam 6-4'lük skorla elenen Fenerbahçe ve Avrupa defterini kapattı. Sarı-lacivertliler başkan Ali Koç döneminde 9 teknik adam değiştirirken, Prag 4.5 yılda yoluna tek bir hoca ile devam etti.

Çekya temsilcisinin mütevazı kadrosu dikkat çekerken, Kanarya'da sadece İrfan Can Kahveci'ye ödenen bonservis bedeli ise ilk 11'i geçti. Süper Lig’de bu sezon zirveden uzak kalan Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlıkları yapılmaya başlandı.

Takımın gidişatından memnun olmayan yönetim 11 futbolcu ile yolların ayrılması için kolları sıvadı.

YÜKSEK MAAŞ SORUN

Olağanüstü kongre olmazsa yeni teknik direktörün de görüşü alınıp düğmeye basılacak. Ancak yüksek maaş ve devam eden kontratlar sorun. Sözleşmesi bitecek Sosa ile vedalaşılacak.

Rossi'de de opsiyon hakkının kullanılmaması bekleniyor. Gustavo, Novak, Tisserand, Zajc ve Berisha da yolcu adayları arasında. Kirada olan Samatta, Allahyar, Meyer, Lemos'tan da kurtulmanın yolları aranacak.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...