Tgrt Haber

Fenerbahçe’den Galatasaray’a transfer çalımı! Fred’in maliyeti belli oldu

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İHA, TGRT Haber
12 Ağustos 2023 11:10 - Güncelleme : 12 Ağustos 2023 18:30
Fenerbahçe’den Galatasaray’a transfer çalımı! Fred’in maliyeti belli oldu

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki transfer rekabetinde bu kez kazanan sarı lacivertliler oldu. Fenerbahçe, Galatasaray’ın da görüştüğü Fred transferini duyurdu. Manchester United ile bonuslar dahil 15 milyon Euro’ya el sıkışan Fenerbahçe, daha önce rakibiyle iki kez karşı karşıya geldi. Szymanski’de Kanarya, Zaha’da ise Aslan mutlu sona ulaştı... Brezilyalı yıldız İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe​, Manchester United​'ın 30 yaşındaki Brezilyalı​ orta saha oyuncusu Fred​ ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı. Sarı-lacivertlilerin transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, “Kulübümüz, profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos’un (Fred) transferi konusunda futbolcu ve kulübü Manchester United FC ile prensip anlaşmasına varmıştır. Futbolcu sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer​ görüşmeleri için 12 Ağustos 2023 tarihinde İstanbul'a gelecektir.” denildi.

BU KEZ MUTLU SON KANARYA’NIN

9 oyuncuyu renklerine bağlayan Kanarya Fred’i de kadrosuna katarak, güçlü bir takım oluşturmaya devam ediyor. Sarı lacivertliler, Galatasaray’ın da görüştüğü Brezilyalı futbolcu Fred’le kesin anlaşma sağladı. Manchester United ile bonuslar dahil 15 milyon Euro’ya el sıkışan Fenerbahçe, Galatasaray’a transfer çalımı attı. Ezeli rakipler bu yaz transferde daha önce iki kez karşı karşıya gelirken, Szymanski’de Kanarya, Zaha’da Aslan mutlu sona ulaşmıştı. 

Fenerbahçe’den Galatasaray’a transfer çalımı! Fred’in maliyeti belli oldu

2018 YILINDA 59 MİLYON EURO’YA SATILMIŞTI

Sezonun en iddialı transferleri arasına giren Fred, altyapısında futbola başladığı İnternacional’ın A takımında 1 sezon oynadıktan sonra 2013’te 15 milyon Euro’ya Shakthar Donetsk’e transfer oldu. Ukrayna ekibindeki başarılı grafiğiyle Avrupa devlerinin listesine girmeyi başaran Fred, 2018’de 59 milyon Euro’ya Manchester United’a satıldı. 

Fenerbahçe’den Galatasaray’a transfer çalımı! Fred’in maliyeti belli oldu

FRED İSTANBUL'DA!

Sarı-lacivertlilerin anlaşmaya vardığı Brezilyalı yıldız, saat 17.00 sıralarında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı. İlerleyen saatlerde sağlık kontrollerinden geçmesi beklenen Fred'in imza töreninin milli futbolcu Cengiz Ünder ile birlikte yapılması bekleniyor.

Kaynak: İHA, TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...