Tgrt Haber

Fenerbahçe'den Galatasaray'ın koreografisine Hababamlı gönderme

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
19 May 2024 21:59 - Güncelleme : 20 May 2024 09:03
Fenerbahçe'den Galatasaray'ın koreografisine Hababamlı gönderme

Fenerbahçe'den Galatasaray galibiyeti sonrası göndermeli paylaşım yapıldı. Taraftarın maç öncesi hazırladığı Hababam Sınıfı göndermesine şarkıyla cevap geldi.

Galatasaray​, Fenerbahçe​ mağlubiyetiyle Süper Lig​'de 24 maç sonra kaybetti. Şampiyonluğa çok yakınken ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaybeden Galatasaray taraftarları maç öncesi Hababam Sınıfı​ göndermeleri içeren pankartlar hazırlamıştı. Fenerbahçe'den galibiyet sonrası bu pankartlara cevap niteliğinde bir paylaşım geldi.

Sahadan 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan etmeyi beklerken 1-0 mağlup ayrılan sarı-kırmızılı taraftarların hazırladığı koreografiye gönderme yapan Fenerbahçe "Hababam Güm Güm Güm" paylaşımı yaptı.

Fenerbahçe'den Galatasay'ın koreografisine Hababamlı gönderme - 1. Resim

Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe derbisine özel koreografi gerçekleştirmişti. Tribünlerde de 'Yaz tahtaya bir daha' ve 'Hababam Sınıfı sınıfta kaldı' yazıları ile 5. yıldıza göndermeli pankartlar açıldı.

Fenerbahçe'den Galatasay'ın koreografisine Hababamlı gönderme - 1. Resim

Galatasaray bu maç sonrası 99 puanda kaldı ve son haftaya sarı-lacivertlilerin 3 puan önünde girdi. Galatasaray ligin son maçında Konyaspor'a konuk olacak.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...