Tgrt Haber

'Fenerbahçe'den her takım korkmalı'

13 Eylül 2016 21:04
'Fenerbahçe'den her takım korkmalı'

Zorya Luhansk Teknik Direktörü Yuriy Vernydub, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile oynayacakları maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin perşembe gecesi Ukrayna'da karşı karşıya geleceği Zorya Luhansk takımının teknik direktörü Yuriy Vernydub, UEFA Avrupa Ligi karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Odessa kentindeki 35 bin kişilik Chornomorets Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada rakiplerinden çok ciddiye aldıklarını söyledi.

'Fenerbahçe'den her takım korkmalı'

Sarı-lacivertli ekibin ligde aldığı kötü sonuçların gösterge olamayacağını savunan Vernydub, "Son dönemde aldığı kötü sonuçlara bakmamak gerekir. Fenerbahçe gibi bir takımdan her takımın korkması gerekir. Rakibimizi son derece ciddiye alıyoruz. Çünkü çok önemli yıldızlardan oluşan bir takım. Kadrolarındaki 14 futbolcu, ülkelerinin milli takımlarında oynuyor. Bunlardan 7 tanesi Türk Milli Takımı'nda forma giyiyor" dedi.

'Hırslı ve agresif olacaklar'

Rakiplerinin üst üste aldığı kötü sonuçları, kendileriyle yapacakları maçta tersine çevirmek isteyebileceğine dikkat çeken deneyimli çalıştırıcı, "Son olarak Bursaspor'a da yenildiler. Dolayısıyla Türk takımının oyuncuları buraya hırslı gelecek ve agresif oynayacaklar. Bu yüzden planladığımız futbolu sahaya yansıtmamız çok önemli olacak" diye konuştu.

'Rakibi izledik, taktik çalışma yaptık'

Zorya Luhansk Teknik Direktörü şöyle devam etti: "Dürüst olmak gerekirse bu maçla ilgili çok özel bir hazırlık yapmadık. Evet önümüzde bir Avrupa Ligi karşılaşması var ancak biz her zamanki gibi sıradaki maç için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak hafta başından itibaren Fenerbahçe'yi analiz etmeye, güçlü ve zayıf yanlarını masaya yatırmaya da başladık. Taktik çalışmalar gerçekleştirdik."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...