Tgrt Haber

Fenerbahçe'den kınama mesajı

19 Aralık 2016 23:41
Fenerbahçe'den kınama mesajı

Fenerbahçe Kulübü, silahlı saldırıda hayatını kaybeden Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un ailesine ve ülkesine sabır dileklerini iletti.

Fenerbahçe Kulübü, silahlı saldırıda hayatını kaybeden Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un ailesine ve ülkesine sabır dileklerini ileterek, "Bu hain saldırıyı şiddetle kınadığımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a Çankaya'da katıldığı bir sergide silahlı saldırı düzenlendiğini ve saldırı sonrası büyükelçinin hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Ülkemizi bu tür hain saldırılarla kaosa sürüklemeye çalışanları en ağır şekilde lanetleyerek, hayatını kaybeden Rus Büyükelçi Andrey Karlov'un ailesine ve ülkesine sabır dileklerimizi iletiyor, yapılan bu hain saldırıyı şiddetle kınadığımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...