Tgrt Haber

Fenerbahçe'den Mourinho'nun 'Transfer için yalvarmam' sözleri sonrası açıklama 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
14 Ağustos 2024 23:12 - Güncelleme : 15 Ağustos 2024 08:03
Fenerbahçe'den Mourinho'nun 'Transfer için yalvarmam' sözleri sonrası açıklama 

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe, 2-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında Lille ile evinde 1-1 berabere kaldı. Yoluna Avrupa Ligi'nden ilerleyecek olan sarı-lacivertlilerin teknik patronu Jose Mourinho maç sonu yaptığı açıklamada, "Ben transfer için yalvarmam" demişti. Ünlü teknik direktörün bu sözleri sonrası Fenerbahçe Spor Kulübü'nden açıklama geldi. 

Fenerbahçe​, Şampiyonlar Ligi​ 3. ön eleme turunda 2-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında Lille​ ile uzatmalar sonucunda 1-1 berabere kaldı ve elendi. Temsilcimiz bu sonuçla doğrudan UEFA Avrupa Ligi​'ne devam ederken Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho​'dan maç sonu transfer açıklaması geldi. 

Maçın ardından "Ben transfer için yalvarmam" diyerek kulüp yönetimine mesaj yolladığı iddia edilirken Fenerbahçe Futbol A Takımı Medya Sorumlusu Alper Yemeniciler, bu iddiaları yalanladı. 

Fenerbahçe'den Mourinho'nun 'Transfer için yalvarmam' sözleri sonrası açıklama  - 1. Resim

"HOCAMIZIN SÖZLERİ SAPTIRILIYOR"

Yemeniciler, yaptığı açıklamada, "Hocamızın sözleri kasten saptırılıyor. Kendisi süreçle ilgili hiçbir yorumda bulunmamış ve kulübün şu ana kadar atmış olduğu adımlardan da memnun olduğunu söylemiştir. Hocamız, başkanımız ve kulübümüzle aynı noktada olduğunun bilinmesini istiyor." diye konuştu. 

Fenerbahçe'den Mourinho'nun 'Transfer için yalvarmam' sözleri sonrası açıklama  - 2. Resim

MOURINHO HANGİ İFADELERİ KULLANMIŞTI? 

Mourinho, Lille maçının ardından, "2 orta saha oyuncunuz sakat olduğu için sorun yaşadınız. Transfer düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Oyuncular sakat, bütün sezon sakat kalmayacaklar. Her oyuncu sakatlandığında transfer isteyemem. Transfer dönemi hala açık ancak ben herhangi bir transfer için yalvarmıyorum." diyerek cevap vermişti. 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...