Tgrt Haber

Fenerbahçe'den transfer bombaları, bir sambacı daha!

09 Temmuz 2014 12:14
Fenerbahçe'den transfer bombaları, bir sambacı daha!

Diego Ribas transferiyle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, bir Brezilyalı için daha bastırıyor. Pato için Corinthians'la el sıkıştığı iddia ediliyor.

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman döneminde bire kadar düşen sambacı sayısı, Ersun Yanal'la birlikte yeniden artacak görünüyor. Diego Ribas'ı alarak dünya gündemini sarsan sarı-lacivertliler şimdi de yıldız golcü Pato'nun peşinde. Afrika Kupası nedeniyle Emenike, Sow ve Webo üçlüsünden en az birini elden çıkarmaya kararlı olan Ersun Yanal'ın listenin başına yazdığı Brezilyalının transferi için Fenerbahçe büyük bir mesafe katetti. Milan'da geçirdiği 6 sezonun ardından 2013'te Corinthians'a dönen 24 yaşındaki golcü için Juventus ve Inter'le yarışan sarı-lacivertlilerin önde olduğu belirtildi. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre Fenerbahçe ile Corinthians bonservis konusunda anlaştı.
Diego Ribas faktörü
Corinthians'a birçok farklı ödeme planı sunan Fenerbahçe ayrıca takas formülüyle de Brezilya ekibini cezbetmiş durumda. Uzun süredir Cristian'ı geri almak isteyen Corinthians'a Baroni'nin yanı sıra bir miktar nakit öneren sarı-lacivertliler, istenmesi halinde sadece para karşılığı da Pato'yu almaya kararlı. Bu arada Diego'nun varlığı da 24 yaşındaki sambacının tercihi açısından büyük önem taşıyor. Uzun yıllar Milano'da yaşayan Pato için Inter'in ısrarı sürse de Fenerbahçe sunduğu şartlarla transferi gerçekleştirmeye en yakın kulüp olarak görünüyor. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...