Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin Cengiz Ünder teklifi belli oldu! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
26 Temmuz 2023 11:00 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 11:11
Fenerbahçe'nin Cengiz Ünder teklifi belli oldu! 

Fenerbahçe, Ryan Kent ve Dusan Tadic ile sol kanadı sağlama alırken gözünü bu sefer de sağ kanada çevirdi. Sarı-lacivertliler, milli futbolcu Cengiz Ünder ve Marsilya ile görüşmelere başladı. Sarı-laciverlilerin Marsilya'ya sunduğu ilk teklif ise belli oldu. 

Yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdüren Fenerbahçe​, transfer​ çalışmalarına da hız verdi. Kanarya, Milli futbolcu Cengiz Ünder'le ilgileniyor. Marsilya​ ile ilk teması kuran yönetim teklifini de iletti. 

İsmaila Sarr'ı kadrosuna katan Marsilya, Cengiz Ünder'e tatmin edici bir teklif gelmesi halinde ayrılığa sıcak bakıyor. 

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre, güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olan futbolcu için Fenerbahçe 8 milyon euro artı bonus teklifini kulübe iletti. 

Marsilya tarafından teklifin kabul edildiği öne sürülürken Türkiye'ye dönmek istemeyen Cengiz'in ise yüksek maaş yöntemiyle ikna edildiği iddia edildi. 

TRANSFER BİTMEK ÜZERE 

Fransız medyasında yer alan haberlere göre ise, Marsilya'nın 2 yıl daha sözleşmesi olan Cengiz Ünder için 10 milyon Euro istediğini, Fenerbahçe'nin 8 milyon Euro bonservis ve 2 milyon Euro da bonuslar içeren bir teklif sunduğunu, transferin bitmek üzere olduğunu duyurdu. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...